820 pph och vessla på 6.50

820 pph!!

820pph

Flugsio 820 pph

Jag var tvungen att gnugga mig i ögonen när jag vaknade i morse och slog igång Turf. Uppsalaturfaren Flugsio var ute, fortfarande! Han närmade sig 100 zoner och imponerande pph på typ 700!! Innan han tog paus(?) för frukost så hade han dock kommit upp i 113 zoner och 820 pph!

Och jag som var mäkta stolt då jag hade lyckats med att nå över 500 för några veckor sedan! Hmm, det kommer upp några lediga dagar, om man skulle eventuellt ut och cykla lite…

 

Vessla på 6.50!!

Morgonens andra överraskning kom i chatten! Där fick jag min förklaring på vad UrbanGeeks höll på med i går kväll så jag var ut på en mindre runda för att få lite nattpph som tickar. Jag kom fram till Dayzone som helt plötsligt var blockad, nytagen men ingen i närheten. Jag zoomade ut på min lilla skärm (Sony Xperia Mini) och hittade turfaren och dennes spår, UrbanGeeks! Det måste ha gått fort tänkte jag. Och på chatten och warded.se i morse så fick jag det på pränt, nytt Vesslarekord, UrbanGeeks hade tagit det på den helt omöjliga(?) tiden 6.50!!! Jag som länge varit impad av Morgams 7.05 och sedan Thunells 6.58 för bara några dagar sedan!

Jag som lyckats med 15.42 har en låång väg till 6.50….

2 thoughts on “820 pph och vessla på 6.50

Leave a Reply