Nu är det slut på gammal omgång och ny börjar

Igår var det lördag och jag får erkänna att jag var lite trött då jag gick upp strax efter sex på morgonen. Jag hade turfat en bit in på natten och sedan kollat statistik och forum efter det. Jag hade dock stämt träff med vänner i annat ärende än Turf. Dagen var fin men det gnagde i Turftarmen, trots trevligt sällskap, grill, fika och andra aktiviteter. Kvällen kom och kvinnan i mitt liv  närmade sig hemmet. Vi snackade ihop oss om middag på lokal kl 20:00 vilket gav mig tid att snabbt duscha och svida om för att sedan ta en Turfväg till restaurangen.

Det var en mycket bra Turfväg, den tog mig visserligen inte upp på uppflyttningsplats i seriespelet men den tog mig till en ny rankingnivå, Light Turfer, level 36! Nöjd med detta sjönk jag ner i säte på restaurangen och avnjöt trevlig middag, därefter promenad hem för att koppa in tidigt, min kropp ville bara lägga sig ner och sova, och somnade det gjorde den snabbt!

LightTurfer

I Tunabackar, Uppsala så kom den, uppgraderingen till nu rankingnivå, LightTurfer!

Jag hade tänkt att om jag vaknade vråltidigt så skulle det kunna finnas en chans att rulla ut med hojen och kämpa mig runt i 5-6 timmar för att på så sätt ta Marrrs med överraskning och gå förbi honom och bli uppflyttad i Division 1 i seriespelet! Men det blev det inget av. Framåt 9-tiden vaknade jag…. Men jag tänkte att det är lika bra att röra på de stela musklerna och ge sig ut i det fina vädret och plocka lite poäng och främst ta några unika. I samband med Bonanzan i Uppsla tillkom det ett gäng nya zoner och nya zoner är ju alltid roliga att ta, allra först är bäst för då blir det extra poäng men unik är ju bra för ens egen statistik! Flogsta blev mitt val och där ligger den fina nya zonen TurfPåFältet ner i Meanderdalen vid ån som ringlar sig fram där. Solen gassade och jag stannade och njöt en stund. Sedan siktade jag in mig på HågaHäng som ligger på en bro över ån vid Hågahögen. Det blev en fin turftur med 21 zoner tagna i de sista timmarna av omgången.

medal16_neutraliser

Nu sitter jag hemma och uppdaterar bloggen och inväntar att alla zoner ska bli gula, men jag ska låta andra, nya turfare få chansen att ta medaljen Neutraliser, för den har jag redan i min medaljsamling. 🙂

Screenshot_2013-04-28-12-09-11

Screenshot_2013-04-28-12-09-24 Bara några minuter in på nya omgången så är det plötsligt fullt av turfare ute i Uppsala!

Vi ses där ute på Turfscenen!

One thought on “Nu är det slut på gammal omgång och ny börjar

Leave a Reply